Így készül az igazi kanizsai dödölle – videó

Így készül az igazi kanizsai dödölle – videó

2017.08.15. | Kecskés István

Őseink remeke a kanizsai dödölle, amely a XXI. században is igen nagy népszerűségnek örvend. Sokféle recept terjed a világhálón, most megmutatjuk az igazit.

Tovább
Nemzeti ünnep Nagykanizsán – sztárokkal!

Nemzeti ünnep Nagykanizsán – sztárokkal!

Tovább
Nagykanizsán a legjobb repülősök – Európa-bajnokság a városban

Nagykanizsán a legjobb repülősök – Európa-bajnokság a városban

Tovább
2017.05.28.
Thury György a XVI. század hős magyar vitéze. Sokak szerint nála több párbajt senki sem nyert a történelemben. Ez a nagy magyar harcos ezer szállal kötődik Nagykanizsához.
2017.05.21.
A Végvári Vasember Viadal középiskolás csapatai közül a vajdasági testvérvárosiak gyűjtötték a legtöbb pontot.
2017.05.05.
Látványos rendezvényeket hozott a 23. Város Napja. Képes összefoglaló arról, hogy milyen izgalmas és színes az élet Nagykanizsán.
2017.04.29.
Csúcs lesz a párnacsata és a tánc, de rekordnak tűnik a raklapfestési akció is.
2017.04.28.
Elkészült a már több mint 300 éve elpusztított egykori kanizsai vár és várkastély három korszakát bemutató, háromdimenziós grafikai rekonstrukció, amelyet pénteken mutattak be Nagykanizsán sajtótájékoztatón.
Kecskés István
2017.04.27.
Ötven csoport, közel ezer táncosa ropja majd Nagykanizsa terein vasárnap a Város Napi programsorozat keretében.
Kecskés István
2017.04.07.
Cseresnyés Péter államtitkár, Nagykanizsa országgyűlési-képviselője beszélt a Cserháti-iskola diákjainak az Európai Unióról és az Európai Parlamentről.
Kecskés István
2017.04.07.
A magyar-osztrák határ mentén, ötvenkét helyszínen lesznek a természetet felfedező túrák, illetve kerékpáros és evezős programok a hétvégén. A háromnapos rendezvény egy idén indult uniós projekt, a Pananet+ része - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
2017.01.28.
Közel kétmilliárd forintos kormányzati támogatással, húsz helyen indul közművezetékek cseréjével is járó útfelújítás Nagykanizsán - közölte a város polgármestere szombati sajtótájékoztatóján.
Kecskés István
2017.01.20.
A répa nagyon sok ételnek része. Szinte nincs is olyan hagyományos magyar leves, amelybe nem kerül bele, de a miklósfai savanyított répa igazi különlegességnek számít. A Nagykanizsa melletti Miklósfán immár a 17. alkalommal rendezik meg a miklósfai répafőző versenyt. Réges-régen a régi időkben a kerekrépa az egyik legolcsóbb és legtermészetesebb étel alapanyagnak számított.

Ezeket a cikkeket olvastad már?