Így készül az igazi kanizsai dödölle – videó

Így készül az igazi kanizsai dödölle – videó

2017.08.15. | Kecskés István

Őseink remeke a kanizsai dödölle, amely a XXI. században is igen nagy népszerűségnek örvend. Sokféle recept terjed a világhálón, most megmutatjuk az igazit.

Tovább
Nemzeti ünnep Nagykanizsán – sztárokkal!

Nemzeti ünnep Nagykanizsán – sztárokkal!

Tovább
Nagykanizsán a legjobb repülősök – Európa-bajnokság a városban

Nagykanizsán a legjobb repülősök – Európa-bajnokság a városban

Tovább
Kecskés István
2017.01.16.
Több száz kilométer kerékpárút épül 2019-ig Magyarországon, s ebben a fejlesztésben a Muravidék is szerepel, hiszen szerepel a tervek közt a Murakeresztúr-Őrtilos (16 kilométer) közötti fejlesztés is. A 2018-2019-ben megvalósuló fejlesztéseket elsősorban uniós forrásból finanszírozzák.
2016.12.31.
"Minden esztendő, melybe belépünk, egy újabb esélyt jelent mindannyiunk számára. A most kezdődő 2017-es év szintén egy új lehetőség, amely megadatott nekünk, hogy szebbé és jobbá tehessük a saját, a családunk és közösségünk életét" – fogalmaz új évi köszöntőjében Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.
Kecskés István
2016.12.27.
Új rendet alakítanak ki a parkolással kapcsolatban a városközpontban, így már az is talál magának parkolóhelyet, aki az önkormányzatnál szeretne ügyet intézni. Persze az RTL Klub hétfő esti híradója szerint "brutális emelés" következik, nem pedig a rend visszaállítása.
Kecskés István
2016.12.24.
Négyezernél is több csomagot adtak össze az ajándékozók az "Egy doboznyi szeretet" akció keretében. A rászoruló gyerekek már át is vehették a meglepetéseket, amelyekből nemcsak Nagykanizsára, hanem a környékbeli településekre, de még Kárpátaljára is jutott.
Kecskés István
2016.12.16.
Elképesztő méreteket öltött az "Egy doboznyi szeretet" nagykanizsai jótékonysági akció. Cseresnyés Péter államtitkár – Nagykanizsa előző polgármestere – kezdeményezéséhez csatlakozott a város, a református egyházközség, a KULCS Egyesület, a Thúry Vitézlő Oskola és Borsos Krisztina (a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és mindenekelőtt családanya) így az összefogásukban valósult meg ez az akció, amely nem várt sikert hozott.
Kecskés István
2016.12.12.
Nagykanizsa egy igazi gyöngyszem! Csodálatos város, különösen így karácsony előtt az adventi időszakban. A napokban felkerült egy videó az internetre, amelynek az első két percét Nagykanizsán fogatták, ez is bizonyítja, hogy ez a város egy valódi csoda.
Kecskés István
2016.12.08.
Minden város életében fontos, hogy olyan jövőképet biztosítson, amely vonzó a fiatalok számára. Így érhető el, hogy egy-egy város szülöttei az iskolák elvégzése után ne máshol, hanem a szülőhelyükön kamatoztassák a tudásukat. Az ezzel kapcsolatos kérdésekre maguk az érintettek tudják a legjobb válaszokat, így Nagykanizsán kiemelt fontosságú a fiatalok véleménye.
2016.11.27.
Egy hétig tartott az ünnep, melyet az intézmény már 23. alkalommal szervezett meg. A hagyományokhoz híven gálával indult a programsorozat. Az idősek hetén minden klubba, intézményegységbe ellátogattak a város vezetői és képviselői. Természetesen a szórakozás és a táncos mulatság sem maradt el.
Kecskés István
2016.11.25.
Szinte egész Nagykanizsa az ajándékozás lázában ég! Cseresnyés Péter államtitkár – Nagykanizsa előző polgármestere – kezdeményezéséhez csatlakozott a város, a református egyházközség, a KULCS Egyesület, a Thúry Vitézlő Oskola és Borsos Krisztina (a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és mindenekelőtt családanya) így az összefogásukban valósul meg az "Egy doboznyi szeretet" akció, amelynek keretében szegény sorsú gyermekek kapnak ajándékot.
2016.11.22.
A régió, tehát Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron legszebb települése lett idén Nagykanizsa a Virágos Magyarországért versenyen. Az ezzel járó Arany Rózsa-elismerést Dénes Sándor polgármester a kaposvári díjkiosztó gálán vette át. Szakmai berkekben úgy tartják: az Arany Rózsa az országos fődíj előfutárának tekinthető.

Ezeket a cikkeket olvastad már?