Kecskés István
2017.06.30.
Nagykanizsán komoly figyelmet fordítanak a rászorulókra. Ennek már több tanulejét is adta a város, amely most ismét olyan kezdeményezéssel jelentlezett, amelyért jár a kalapemelés: mobilkonyha üzemeltetésébe kezdtek.
2017.06.12.
Az élőhelyek fejlesztését és rekonstruálását, az eltűnőben lévő külterjes legeltetés feltételeinek megteremtését és az ökoturizmust is szolgálja a Mura mentén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága (BFNPI) által 470 millió forintos támogatásból indított program.
2017.04.28.
Elkészült a már több mint 300 éve elpusztított egykori kanizsai vár és várkastély három korszakát bemutató, háromdimenziós grafikai rekonstrukció, amelyet pénteken mutattak be Nagykanizsán sajtótájékoztatón.
Kecskés István
2016.10.17.
A Muravidék az ország egy csodás tájegysége, amelynek legnagyobb városa Nagykanizsa. A csodás természeti adottságokkal rendelkező – többek közt az Alpokalját, a Vendvidéki-dombságot, a Lendva-vidéket és az Őrséget is magában foglaló terület – immár miniszteri biztossal is rendelkezik, hiszen a térség országgyűlési képviselőjét, munkaerőpiaci államtitkárt Cseresnyés Pétert kinevezték erre a posztra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?