Egy doboznyi szeretet, egy doboznyi ajándék

Kecskés István

A napokban indult útjára az "Egy doboznyi szeretet" jótékonysági akció, mely kezdeményes célja, hogy Nagykanizsa legyen az a vidéki város, amely szeretet-dobozaival a legtöbb rászoruló gyermek Karácsonyát teszi szebbé! Igazán szép dolgokat akkor tudunk elérni, ha közös összefogásban, közös cél érdekében - jelen esetben a rászoruló gyermekek megajándékozásával - mindannyian hozzátesszük azt, amit tudunk.

Az akció során a "Nyilas Misi pakkot kapott" akcióhoz hasonlóan, arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy töltsön meg egy-egy cipősdobozt apró ajándékokkal, s a kijelölt CsodaPontok valamelyikén adja át nekünk, hogy karitatív szervezetek segítségével eljuttassuk oda, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ennek részleteiről, menetéről, folyamatáról "Az akció részletei" menüpont alatt található további információ. 

Voltak már korábban is hasonló cipősdobozos kezdeményezések, de mégis, ez az miben más? Abban, hogy ezt a gyűjtés egy komoly összefogás keretében képzeljük el, egyfajta mozgalommá szervezve, hogy egyesítsük erőinket, s ezáltal jóval több ajándékot tudjunk összegyűjteni, mint külön-külön!

A célok ismeretében tehát kérünk mindenkit, családokat, intézményeket, cégeket, üzleteket, hogy segítsék a gyűjtést, illetve további CsodaPontként csatlakozzanak az akcióhoz!

Hogy mit jelent CsodaPontként csatlakozni?

Keressük azokat a közösségeket, cégeket, intézményeket, akik vállalják, hogy saját környezetükben ők maguk is gyűjtik az akció ideje alatt a szeretet-dobozokat, azok mennyiségét saját célkitűzéseik szerint meghatározva.

KÖZÖSSÉG. SZERETET. ÖSSZEFOGÁS. Legyen Nagykanizsa az a vidéki város, amely szeretet-dobozaival a legtöbb rászoruló gyermek Karácsonyát teszi szebbé!

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 17-ig juttasd el a következő helyszínekre:

  • Nagykanizsa MJV Önkormányzata, Polgármesteri Kabinet (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.)
  • Református Parókia (Nagykanizsa, Kálvin tér 1.)
  • TourInform Iroda (Nagykanizsa, Erzsébet tér 21.)

vagy az akcióhoz csatlakozó intézményeknél, cégeknél, üzleteknél, irodáknál kijelölt SZERETET-DOBOZ CSODAPONTOK valamelyikébe! Ezek pontos címéről, nyitva tartásáról, illetve a helyi partnereink elérhetőségéről a KANIZSAFEST.HU/ADVENT honlapon vagy a +36 20 462 9390-es telefonszámon kaphatsz információt!

https://enkanizsam.blogstar.hu/./pages/enkanizsam/contents/blog/31729/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?