Rend a parkolásban

Kecskés István

Új rendet alakítanak ki a parkolással kapcsolatban a városközpontban, így már az is talál magának parkolóhelyet, aki az önkormányzatnál szeretne ügyet intézni. Persze az RTL Klub hétfő esti híradója szerint "brutális emelés" következik, nem pedig a rend visszaállítása.

A nagykanizsai Erzsébet téren a hivatal előtt eddig is és ezután is kedvezményesen parkolhatnak azok, akiknek az önkormányzatnál lesz dolguk – a hivatal portáján továbbra is kiadják a kedvezményes, két órára érvényes parkolási jegyeket.

Azoknak, akiknek nem a hivatalban van dolguk valóban magasabb árat kell fizetniük, ha a főtéren akarnak megállni. Ellenben a városközponttól néhány méterre több nagy parkoló is található, amely ugyancsak sokkal olcsóbban fogadja be a kocsikat, mint az Erzsébet tér.

Ami az RTL Klub hírét illeti: "Azt szeretnék, ha az autósok helyett inkább a gyalogosok használnák a teret." Ez így értelmezhetetlen. A teret a gyalogosok használják, a mellette lévő utakat meg az autók. És azt szeretnék, ha az önkormányzat ügyfelei normális körülmények között tudnának parkolni. 

https://enkanizsam.blogstar.hu/./pages/enkanizsam/contents/blog/32780/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?