Sorsdöntő mérkőzést játszik a futballcsapat!


Bár a bajnokságot kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően magabiztosan vezetik Gombos Zsolt tanítványai, a szezon talán legfontosabb mérkőzése még hátra van a Nagykanizsa számára.

A bajnokságban magabiztosan vezethető kanizsaiak a félév utolsó meccsét a Magyar Kupában az Érd ellen játsszák. A kanizsai gárda már tavaly is remekelt a kupában, hiszen több mint egy évtizedet követően jutott ismét főtáblára, ám az idei szereplés minden képzeletet felülmúlt. Teljesítményének (Valamint legyünk őszinték kicsit a sorsolásnak.) is köszönhetően a Nagykanizsa ott van az ország 32 legjobb csapata között.

Bár az Érdi VSE nem tűnik verhetetlen ellenfélnek, (Pláne, hogy az idei szezonban már bebizonyosodott, hogy az osztálykülönbség semmit sem számít.) de tény, hogy nehezebb feladatnak ígérkezik, mint a főtáblán kiejtett Gellénháza és Törökszentmiklós búcsúztatása.

Csapatunk ellenfele jelenleg második helyen áll az NB III Nyugati Csoportjában, azonos pontszámmal mint a listavezető Kaposvár. Az érdiek eddig az Ajkát és az Ercsit búcsúztatták a kupában.

Az elmúlt évek egyik, ha nem a legfontosabb nagykanizsai futballmérkőzését szerdán 12 órától rendezik az Olajbányász Stadionban.

Címkék: Sport
https://enkanizsam.blogstar.hu/./pages/enkanizsam/contents/blog/45354/pics/lead_800x600.jpg
Sport
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?