Gyűlnek a csomagok

Nagy lendülettek folyik Nagykanizsán az "Egy doboznyi szeretet" akció, amelynek keterében a rászoruló gyerekeknek gyűjtenek ajándékot.

A kezdeményezés egyik kezdeményezője Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési-képviselője, aki egyben a fővédnöke is az eseménynek. Tavaly 4000-nél is több csomagot gyűjtöttek össze a rászorulóknak a városban. A jelenleg is taró idei gyűjtés hasonlóan nagy mértékben kívánja segíteni a gyerekeket, akiknek a karácsonyfája alatt nem biztos, hogy lenne ajándék. Ráadásul a meglepetésből nemcsak a városi, vagy környékbeli gyerekeknek jutott, hanem még a kárpátaljai és az erdélyi lurkóknak is. 

Ahogy tavaly is, idén is elkészítette csomagját Cseresnyés Péter és felesége is, akik arra bíztatnak, hogy aki megteheti csatlakozzon a kezdeményezzen és pakoljon tele egy dobozt szeretettel. 

Hétvégén mi is összeállítottuk szeretetdobozainkat, hiszen a CsodaPontok e hét végéig várják őket, hogy aztán újra a lehető legtöbb nehéz helyzetben élő kisgyermek Karácsonyát tehessük együtt szebbé.
Arra kérem Önöket is, amennyiben módjukban áll, töltsenek meg egy-egy cipősdobozt szeretettel – 

– írta Facebook oldalán az államtitkár. 

https://enkanizsam.blogstar.hu/./pages/enkanizsam/contents/blog/45883/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?