Óriási fesztivál lesz Nagykanizsán


Nagyszerű előadók érkeznek majd Nagykanizsár a nyár végén – jelentették be a héten. Fellép többek között Ákos is.

Nemcsak az egyik legnépszerűbb hazai előadó, hanem igazi világsztárok is eljönnek majd Zalába, hiszen fellép majd augusztus 31. és szeptember 1. között az Ohmydeer fesztiválón a Morcheeba és Toploader is. 

„A fővárosban élek, de lokálpatriótaként gyakran látogatok haza, s sokszor hallottam a panaszt, milyen kevés program van a környéken – fogalmazott Tóth Tihamér, a Csónakázó tóhoz tervezett fesztivál egyik szervezője a sonline.hu-nak. – Úgy gondoltuk, hogy az ország dél-nyugati szeglete még „elbír” egy fesztivált. Már az indulásnál arra törekedtünk, hogy országos, mi több nemzetközi hírű lehessen.”

Ákos mellett a hazai sztárok körül a Welhello és a Zagar is színpadra lép majd a nyár végén. Az Ogmydeer elnevezés utal a szarvasra, vagyis az erdős Muraföldére. 

„Ez a két napos rendezvény Muraföldére és Nagykanizsára irányítja a figyelmet – fogalmazott Cseresnyés Péter, minszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője. – Más országos fesztivál is eljutott a külföldi hírnévig, ez most nekünk is sikerülhet.”

A programból kiderül, hogy láthatju majd a 30Y-t és Szabó Balázs bandáját is. Jegyek ITT is válthatóak, még kedvezményesek. 

https://enkanizsam.blogstar.hu/./pages/enkanizsam/contents/blog/54615/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?